Græskar-kastaniesuppe med pebercroutoner
Hovedingrediens : Grøntsager - Hokaido Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen på 180°.
Skær et kryds i toppen af kastanjerne og læg dem i en bradepande. Skrab kernerne ud af græskaret. Drys med salt og peber og læg det på et stykke bagepapir i samme bradepande. Skærefladen skal vende nedad. Læg de upillede hvidløgsfed under græskaret sammen med timiankviste. Sæt fadet i ovnen og bag ca. 40 min. eller til kastanjerne er møre og græskarkødet er helt blødt. Pil kastanjerne ud af skallerne og skrab kødet ud af græskaret og kom begge dele i en gryde. Smut hvidløgene ud af skallerne og kom også dem i gryden. Tilsæt bouillon og bring det i kog. Lad det simre til kastanjerne er bløde, ca. 20 min. Purer suppen i en blender og hæld den tilbage i gryden. Smag til med ahornsirup, salt og peber og juster evt. konsistensen med mere bouillon eller vand. Smelt smørret på en teflonpande og rist brødternene heri til de er svagt gyldne. Drys med rigelig friskkværnet peber. Server med fintsnittet bredbladet persille. |
|
Opskriften er vist 11006 gange,
og udskrevet 243 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne