Kalkunbryst med frisk pasta
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Steg kalkunkødet på en varm pande, så det er gennemstegt.
Tilsæt de hele rengjorte champignoner, og svits dem let. Tilsæt saucen og lad det hele simre i 10 minutter. Pastaen tilberedes som anført på pakken. Evt. med salat og lune flutes. |
|
Opskriften er vist 103956 gange,
og udskrevet 20960 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Erik - 2022-06-19 13:16:07 Let, velsmagende og hurtig ret, når man har haft en lang arbejdsdag. Men foretrækker dog at lave Bechamelsovsen selv. Per - 2022-04-23 12:50:01 Hvid mælkesauce er også det der heder bechamelsauce, mærket er ikke vigtigt. Ann - 2016-09-24 12:28:16 Hvor køber man hvid mælkesauce? Og hvilket mærke? anonym - 2010-06-06 19:41:03 Den hakkes og kommes i saucen til sidst (sys jeg man kan se på billedet) Kamilla - 2007-05-23 16:28:00 Hvor kommer den friske basilikum ind i billedet? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne