Kalkunbryst med frisk pasta

Kalkunbryst med frisk pasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Kalkunbryst med frisk pasta, billede 4 Kalkunbryst med frisk pasta, billede 1 Kalkunbryst med frisk pasta, billede 2 Kalkunbryst med frisk pasta, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Kalkun i strimler Kan du ikke få fat i kalkun i strimler er det nemmest at skære strimler af kalkunschnitzel, men kalkunbryst kan også bruges.
500 gram Båndpasta, frisk
5 dl. Hvid mælkesauce 4% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Hvid mælkesauce er også det som heder Bechamelsovs.

Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
100 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
   
Opskrift:
Steg kalkunkødet på en varm pande, så det er gennemstegt.

Tilsæt de hele rengjorte champignoner, og svits dem let. Tilsæt saucen og lad det hele simre i 10 minutter.

Pastaen tilberedes som anført på pakken.

Evt. med salat og lune flutes.





karakterer:
Opskriften er vist 103956 gange,
og udskrevet 20960 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (17 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 5444 (1296 kcal)
KJ pr. Pers. 1361 (324 kcal)
Vægt ialt 1600 gram
Vægt pr. Pers. 400 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 340 KJ (81 kcal)
Protein 11.1 gram
Fedt 2.4 gram
Kulhydrat 19.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2022-06-19 13:16:07
Let, velsmagende og hurtig ret, når man har haft en lang arbejdsdag. Men foretrækker dog at lave Bechamelsovsen selv.

  -   2022-04-23 12:50:01
Hvid mælkesauce er også det der heder bechamelsauce, mærket er ikke vigtigt.

  -   2016-09-24 12:28:16
Hvor køber man hvid mælkesauce? Og hvilket mærke?

  -   2010-06-06 19:41:03
Den hakkes og kommes i saucen til sidst (sys jeg man kan se på billedet)

  -   2007-05-23 16:28:00
Hvor kommer den friske basilikum ind i billedet?