Kalkunbryst med æbler og pastinak
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Indsendt : Red : |
|
|
Kalkunbrystet skæres i skiver á ca. 1 cm tykkelse. Skiverne drysses med rosmarin og trækker ca. en 1/2 time. Skiverne brunes på panden i margarine og drysses med salt og peber. Skiverne tages af panden.
Løg, pastinak og æbler skæres i tern og svitses i margarine på panden. Vand, mælk, vermouth og majsstivelse piskes sammen og tilsættes når grøntsagerne er næsten møre. Saucen smages til med salt og peber. Kødet lægges ned i saucen og varmes igennem. |
|
Opskriften er vist 12341 gange,
og udskrevet 279 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Henrik - 2017-10-11 17:22:15 Jeg lavede engang denne opskrift for flere år siden. Den kan godt anbefales. ;-) Lillian - 2007-09-22 06:40:22 Lige lovligt mange æbler, erstattede vermoth med hvidvin, med godt resultat |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne