Kalkunbryst med æbler og pastinak

Kalkunbryst med æbler og pastinak, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.kalkunbryst ( helt stykke)
0.5 tsk.rosmarin
 margarine
1 tsk.salt
 groftkværnet peber
2 løg
1 pastinak
4 syrlige æbler
0.5 dl.vand
1 dl.mælk
0.5 dl.tør vermouth
 salt
 peber
 majsstivelse
 
 Tilbehør:
1 kg.kartofler
4 skivergroft brød
 
Opskrift:
Kalkunbrystet skæres i skiver á ca. 1 cm tykkelse. Skiverne drysses med rosmarin og trækker ca. en 1/2 time. Skiverne brunes på panden i margarine og drysses med salt og peber. Skiverne tages af panden.

Løg, pastinak og æbler skæres i tern og svitses i margarine på panden. Vand, mælk, vermouth og majsstivelse piskes sammen og tilsættes når grøntsagerne er næsten møre. Saucen smages til med salt og peber.

Kødet lægges ned i saucen og varmes igennem.





karakterer:
Opskriften er vist 12263 gange,
og udskrevet 279 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-10-11 17:22:15
Jeg lavede engang denne opskrift for flere år siden. Den kan godt anbefales. ;-)

  -   2007-09-22 06:40:22
Lige lovligt mange æbler, erstattede vermoth med hvidvin, med godt resultat