Kalkunbryst med provencekrydderi
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kalkunbrystet krydres godt med salt, peber og provencekrydderi. Brunes derefter i gryde og tilsættes rødvin og hønsebouillon. Steges i 1 time.
Stegen tages op og pakkes ind i folie. Hviler mens sovsen tilsættes flødeosten. Serveres evt. med kartofler, fine ærter og gulerødder. |
|
Opskriften er vist 49274 gange,
og udskrevet 1279 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (30 stemmer) |
|
Kommentarer Helle - 2012-09-13 09:09:43 Retten er super, dog kan kødet godt være lidt tør. Til gengæld kan sovsen spises med en ske! Helle - 2012-09-13 09:04:54 Den er super, men kalkun kan godt blive lidt tør. Til gengæld er sovsen så super, at den kan spises med en ske! Frank W - 2012-02-03 12:59:59 Smager supergodt.Kan klart anbefales Linda - 2007-09-18 13:13:16 Nem og lækker ret. Kan anbefales |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne