Kalkunbryst med champignonsauce
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Indsendt : Red : |
|
|
Læg kalkunbrystet i et lille smurt ovnfast fad. Smør med smeltet smør. Drys med salt og peber. Brun kalkunkødet i 15 min. ved 225°.
Hæld hvidvinen og vand ved og lad det stege videre ved 160°. Herefter skal kødet hvile i 20 min. indpakket i alufolie. Snit forårsløgene og rens champignonerne og hak dem groft. Svits forårsløg og champignon i smør. Tilsæt skyen, rør majsstivelsen ud i fløden og udrør den i saucen. Kog saucen igennem og smag til med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 22973 gange,
og udskrevet 896 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (7 stemmer) |
|
Kommentarer frejaeo - 2016-12-09 18:22:50 hvor længe skal kødet have ved de 160 gr. hlk - 2010-02-13 13:44:33 Hvor lang tid skal den have ved de 160 gr. ? anonym - 2005-01-01 01:01:01 hvor lang tid v.160 " cp - 2005-01-01 01:01:01 Hvor lang tid skal den have ved 160 grader ??? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne