Kalkunboller med sauce, pasta og grøntsager
Hovedingrediens : Kalkun - Hakket kalkunkød Indsendt : Red : |
|
|
Skræl, kog og mos kartoflerne omhyggeligt. Afkøl mosen. Bland kalkunkødet med kartofler, salt, peber, æg, æggehvide og mælk. Tilsæt revet løg og persille. Bring bouillonen i kog i en flad gryde. Form farsen til boller med en dessert- eller stor teske, som dyppes i bouillonen. Sæt bollerne på suppen og kog dem ca. 10-15 minutter afhængig af størrelse. Tag dem op med en hulske. Si og mål 5 dl suppe af til sauce. Til saucen piskes cremefraiche, æggeblomme, majsstivelse og gurkemeje til jævning i en skål. Bring suppen i kog. pisk halvdelen i jævningen og hæld det i en gryde. Bring saucen til kogepunktet og spæd evt. med mere suppe. Kom kødbollerne i og server med tilbehør.
|
|
Opskriften er vist 8228 gange,
og udskrevet 182 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne