Kalkun veronique
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern Indsendt : Red : |
|
|
Forvarm et stort bruningsfad i 8 min. el. efter fabrikantens brugsanvisning. Kom kalkunkødet i fadet med smørret, rør rundt og steg i 5 min. på højeste effekt. Rør rundt 2 gange under stegningen. Tilsæt melet og derefter bouillon og vin el. vermouth lidt efter lidt. Kog i 2 min. på højeste effekt, til det begynder at jævne. Rør 2-3 gange under kogningen. Tilsæt estragon, rør rundt og kog under låg i 10 min. på middel effekt. Tilsæt fløde og druer og smag til med krydderier. Kog under låg i 2-3 min. på lav effekt for at gennemvarme retten. Må ikke koge.
Anret i en opvarmet serveringsskål, pynt med frisk estragon. Server brøndcroutoner til. |
|
Opskriften er vist 7801 gange,
og udskrevet 172 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne