Kalkun med grøntsager
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern Indsendt : Red : |
|
|
Skær rod og top af chalotteløgene. Kom løgene i en skål med kogende vand. Lad dem stå et kort øjeblik, pil den bløde skal af. Skær kalkunbrystet i tern. Udblød de tørrede skovsvampe som anvist på pakken.
Smelt smørret i en sauterpande ved kraftig varme. Svits løg, skovsvampe og kalkunkød i 2 min. Tilsæt estragon, salt, peber og bouillon. Bring retten i kog, lad den koge for svag varme i 7 min. Skær gulerødderne i tynde skiver. Tilsæt creme fraiche og gulerødder under omrøring. Lad retten koge, stadig under omrøring i 3 min. Serveres med ris og strimlede forårsløg. |
|
Opskriften er vist 14147 gange,
og udskrevet 182 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer katkim - 2008-10-16 11:31:38 Kan man godt proppe flere grønsager i ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne