Kalkun med æbler og pastinak
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunfilet Indsendt : Red : |
|
|
Kog risene som angivet på emballagen.
Skær kalkunkødet i tern.
Smelt smørret på en pande og steg kødet. Drys med rosmarin, salt og peber.
Tag kalkunkødet af panden. Hak løget, skræl pastinak og æbler og skær dem i tern. Smelt resten af smørret på panden og svits løg, pastinak og æble. Pisk vand, fløde, vermouth og majsstivelse sammen og tilsæt det grønsagerne, når de er næsten møre. Tilsæt kødet og varm saucen igennem. Smag til med salt og peber og server med de kogte ris.
|
|
Opskriften er vist 11422 gange,
og udskrevet 319 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne