Kalkun på grønt

Kalkun på grønt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkuncuvette

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
900 g.kalkuncyvette
2 tsk.salt
 peber
25 g.tørrede tomater
2 squash
4 tomater
3 porrer
1.5 dl.vand, bouillon eller rødvin
 
 
 
Opskrift:
Læg kalkuncyvette (udbenet overlår) med skindsiden nedad, og drys med salt og peber. Hak de tørrede tomater groft, og læg dem på kødet. Rul kødet sammen med skindsiden udad, og bind en snor omkring det.

Skær squash og tomater i tern, og skær porrerne i tynde skiver. Læg grøntsagerne i et ovnfast fad, og hæld væde ved. Læg kødet ovenpå, og stil fadet midt i en 180° varm ovn i ca. 1 time. Tryk grøntsagerne let sammen et par gange under tilberedningen, sådan at de ikke tørrer ud. Tilsæt evt. mere væde.

Tag fadet ud af ovnen, dæk det med folie, og lad det stå 25 min. før serveringen.

Server med kartofler eller kartoffelmos.





karakterer:
Opskriften er vist 10383 gange,
og udskrevet 202 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu