Kalkun på grønt
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkuncuvette Indsendt : Red : |
|
|
Læg kalkuncyvette (udbenet overlår) med skindsiden nedad, og drys med salt og peber. Hak de tørrede tomater groft, og læg dem på kødet. Rul kødet sammen med skindsiden udad, og bind en snor omkring det.
Skær squash og tomater i tern, og skær porrerne i tynde skiver. Læg grøntsagerne i et ovnfast fad, og hæld væde ved. Læg kødet ovenpå, og stil fadet midt i en 180° varm ovn i ca. 1 time. Tryk grøntsagerne let sammen et par gange under tilberedningen, sådan at de ikke tørrer ud. Tilsæt evt. mere væde. Tag fadet ud af ovnen, dæk det med folie, og lad det stå 25 min. før serveringen. Server med kartofler eller kartoffelmos. |
|
Opskriften er vist 10379 gange,
og udskrevet 202 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne