Kalkun med sur-sød sauce

Kalkun med sur-sød sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Diverse kalkun

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
400 g.kalkunkød
 smør
 salt
 peber
1 glaschicken tonight sweet & sour
1 dåsevelafdryppede bønnespirer
1 pakkebacon i skiver
 
Opskrift:
Skær kødet i portionsstore stykker, brun dem hurtigt på panden i smør. Drys salt og peber på og læg dem i et ovnfast fad. Fordel chicken tonight sweet & sour blandet med bønnespirerne over kødet. Sæt retten i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter. Rist baconskiverne let sprøde. Læg dem ovnen på retten og sæt den i ovnen i yderligere 5 minutter.

Server med løse ris, og godt brød, nykogt pasta eller bragt kartoffel





karakterer:
Opskriften er vist 10200 gange,
og udskrevet 259 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.2    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-01-21 18:44:33
Det er en lidt udetaljeret opskrift hvad angår sur/sød-saucen :P