Hawaiigryde
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunstrimler Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kødet sauteres i en gryde i det brunede fedtstof. Grønsagerne tilsættes og svitses et par minutter.
Ananasringe skæres i kvarte og hældes i gryden sammen med saften. Retten smages til med salt og kinakålen tilsættes. |
|
Opskriften er vist 34864 gange,
og udskrevet 937 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Beth - 2019-08-13 13:23:39 Velsmagende og nem ret. Tøm evt. grønsagsskuffen. anonym - 2010-03-18 07:58:34 En rigtig god og spændende ret. Og med mange muligheder for variation. Fx kan man bruge kyllingstrimler, strimler fra gris, frisk tun i fine strimler (måske man skulle bruge lidtlemomgras) an kan tilsætte ingefær, springløg mm. Og naturligt tilbehør er naturligvis ris. Enten thailandske jasmin ris eller indiske basmati. (naturligvis ikke fra supermarkedet!) ulib - 2009-02-08 15:14:56 Vi mangler tilberednongstiden på denne ret, smager godt ano - 2008-01-11 15:00:29 jeg har ikke prøvet den endnu, men kan forestille mig den er rigtig god med ris til. Og også til ristaffel kokken - 2005-01-01 01:01:01 hele familien var vilde med retten den smagte overdålig .25 point til den fra mig af.hej Per - 2005-01-01 01:01:01 Er i tvivl omkring tilbehør til denne ret, der skal måske ris eller pasta til, men jeg gjorde det at jeg puttede det meste af kålen i, og det smagte ganske udemærket, så mere kål i så behøver du ikke tilbehør. Haraldur - 2005-01-01 01:01:01 Smager rigtig godt.....uuhhmmmmmmmmm |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne