Fyldt kalkunbryst med krydderurter
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Flæk kalkunbrystet næsten igennem - det skal holde sammen i den ene side.
Bland fyldet og fordel det på kalkunbrystet. Krydr med salt og peber. Fold sammen herom og bind omkring med bomuldsgarn. Gnid kalkunbrysten med salt, peber og merian og brun det på alle sider i fedtstof i en gryde eller pande. Tag det op og kom det i et ovnfast fad. Hæld bruningsfedtet over, hvis det ikke er for mørkt. Sæt fadet i ovnen ved 185-200 grader C. alm. ovn og steg i 45-50 min. Kom bouillonen i fadet, når halvdelen af stegetiden er gået. Hæld skyen i en gryde og tilsæt fløde. Bring i kog og jævn til sovs. |
|
Opskriften er vist 56325 gange,
og udskrevet 1697 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2007-08-17 08:53:54 Vil til en anden gang sautere løgene i lidt smør eller olie inden de lægges i kalkunen. Per - 2007-08-17 08:53:13 Som tilbehør brugte vi friskkogte smørvendte bønner, kartofler med persilledrys og rysteribs. Dorte - 2005-01-01 01:01:01 Ja, tilbebør??? anonym - 2005-01-01 01:01:01 det smager rigtig godt med hakket champignon i sammen med fyldet Lise - 2005-01-01 01:01:01 Bedste tilbehør?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne