Frikadelle med hakket kalkun

Frikadelle med hakket kalkun, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Kalkun - Hakket kalkunkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.hakket kalkunkød
 tsk.groft salt
1 spsk.fintrevet zittauerløg
100 g.finthakket grøn peberfrugt
100 g.finthakket rød peberfrugt
 friskkværnet peber
1 æg
 dl.mælk
50 g.rasp
25 g.smør
 
5 dl.Karolines Sauce Naturel
0.25 tsk.Muskatnød, friskrevet
0.5 tsk.groft salt
 friskkværnet peber
 
Opskrift:
Rør det hakkede kød med salt i ca. 1 min. Kom løg, peberfrugter, peber og æg i. Rør mælken i lidt efter lidt og derefter raspen. Stil farsen tildækket i køleskabet i ca. ½ time.

Lad halvdelen af smørret gyldne i en pande (ca. 21 cm i diameter). Fordel farsen i panden til én stor frikadelle. Steg den ved svag varme i ca. 10 min.

Lad frikadellen glide over på et stort, fladt låg. Kom resten af smørret på frikadellen og læg panden over som låg. Vend den hurtigt rundt og steg videre i ca. 10 min., stadig ved svag varme.

Kom Sauce Naturel og krydderier i en tykbundet gryde. Bring saucen i kog og kog den ved svag varme og under omrøring i ca. 2 min. Smag saucen til.

Kartofler og broccoli serveres til.





karakterer:
Opskriften er vist 11539 gange,
og udskrevet 309 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu