Kalkun med selleripuré
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Hak løg og persillerod groft. Læg kalkunbryst i en gryde, kom flæskeskiver over. Kom de hakkede urter og vand ved. Kog kødet ved svag varme ca. 45 min. Hæld af og til suppe over kødet, det skal være mørt, og suppen kogt væk. Skræl sellerien, skær i tern og damp den i lidt vand. Pisk mosen med smør og piskefløde, tilsæt salt og peber. Fjern flæsket, skær kalkunkødet i skiver og server med sellerimos og grøntsager.
|
|
Opskriften er vist 11011 gange,
og udskrevet 208 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne