Kalkun med grønsagsragout
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel Indsendt : |
|
|
Kalkunschnitzlerne steges ca. 2-3 min. på hver side i fedtstof. Gulerødderne skrælles og skæres i skiver. Løget pilles og skæres i tynde både. Champignonerne renses og skæres i skiver. Gulerødder og løg svitses i olie. Champignon og tomater tilsættes. Ragouten snurrer ca. 5 min. Majsstivelsen udrøres i creme fraiche og røres i. Persille, salt og peber tilsættes. Ragouten koges igennem. Pyntes evt. med lidt hakket persille.
Serveres med pasta og flutes. |
|
Opskriften er vist 8503 gange,
og udskrevet 228 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne