Foliemørbrad med grønsager (Efterår)
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Fedtfattig opskrift Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rens mørbraden og brun den af, læg kødet på et stort stykke smurt alufolie. Drysses med salt, peber og timian. Alufolien pakkes om mørbraden og lukkes godt.
Auberginen skæres i skiver, drysses med salt. Tomaterne skæres i skiver, svampene halveres. Auberginer, tomater og svampe lægges skiftevis taglagt i et ildfast fad. Dryppes med vineddike og olie og drysses med salt og peber. Mørbradpakken lægges på pladen ved siden af grønsagerne og det hele steger ved 220 grader C alm. ovn ca. 20 minutter. Grønsagerne drysses med purløg, den dannede væde i alupakken hældes over og mørbraden skæres i skiver. |
|
Opskriften er vist 156738 gange,
og udskrevet 3289 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Erik - Bryrup - 2019-01-21 19:35:46 25 min. Super lækker, stimlende 2 små snackpeberfrugt til grønsagerne og skivende 2 fed hvidløg til mørbraden. Kamilla ross - 2017-11-13 18:03:14 Mørbradden er ikke gennemstegt ved 20 min så giv den gerne noget mere. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne