Currykalkun
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunstrimler Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 91806 gange,
og udskrevet 8092 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (48 stemmer) |
|
Kommentarer september1960 - 2010-09-27 13:03:40 Anette- når man som du bruger en mere fedtfattig variant af creme fraice, skal creme fraicen røres op med et par skefulde mel, ellers vil sovsen skille som du oplevede Anette - 2010-01-17 19:57:30 Super nem ret, der bare smager fantastisk! Jeg brugt Cheasy Fraiche 9% men min sovs blev en anelse grynet. Skal den det eller har jeg gjort noget forkert? Smagte dog rigtig godt alligevel, da man ikke lagde mærke til det, når først det blev blandet med ris. Daniel Vest - 2009-10-26 07:47:04 Da jeg ikke kunne finde noget kalkun den dag jeg lavede den, brugte jeg kyllingebryst i stedet og hakkede det ud i tern. Det smagte også rigtig godt. En rigtig lækker frisk ret. Kan kun anbefales! Jesper og Mette - 2008-10-29 18:40:35 Lækker ret - lidt chili er også godt at putte i :) kathrine - 2008-02-20 15:21:58 En rigtig dejlig ret. Og helt klart skal det vare creme fraice lotte - 2007-11-22 15:59:04 kan man lave det i en alm gryde? heidi - 2007-07-23 17:57:10 skal paprikaen i sammen med karryen? mina - 2007-03-21 13:14:10 kan man brug kylling stedfor kalkun? Per - 2007-03-13 15:10:52 Ja du kan købe kalkunstrimler i DK, og hvis du ikke kan finde strimler, så kan du bruge schnitzler eller bryst, og selv skære strimler, det er nemmest med schnitzlerne. Chr - 2007-03-13 12:09:30 Kan man købe kalkun strimler i DK Leif - 2007-03-13 08:53:31 Smager dejligt med lidt mere karry Per - 2007-03-05 21:26:48 Brugte 3-4 tsk. karry og 1 tsk. paprika Jesper - 2005-01-01 01:01:01 Superlækkert... jeg kan anbefale at smage retten til med sukker.. mig - 2005-01-01 01:01:01 En rigtig lækker ret. Kirsten - 2005-01-01 01:01:01 SUPER!!! Fløde istedet for creme fraice er også godt. Brian - 2005-01-01 01:01:01 MSager rigtig godt, og er kanon til folk med diabetes. Mette - 2005-01-01 01:01:01 Rigtig lækker opskrift. Vi brugte bare de grøntsager, vi lige havde. SUPER! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne