Kalkun med ost og pasta
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunstrimler Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Start med at stege strimlerne af kød til de er næsten gennemstegt.
Tilsæt derefter osten, når den er smeltet tilsættes fløden i langsomt du behøver ikke at bruge det hele men der skal bare være en god konsistens lidt cremet. Tilsæt porrer, karry, salt og peber (ikke for meget salt da madlavningsosten har meget i i forvejen så pas på). Kog pastaen og server med sovsen. Nydes med kold hvidvin. Tips: Du kan også putte nogle grønne og røde tern peber i, det er også godt. |
|
Opskriften er vist 61480 gange,
og udskrevet 1826 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (148 stemmer) |
|
Kommentarer Helene - 2010-10-19 09:38:05 Fløden kan med fordel skiftes ud med vand, og prøv at svitse nogle bacontern i retten. Brug en light flødeost, og du har en mere fedtfattig ret. Mark - 2010-05-23 19:23:29 Jeg gav den en kvart liter, og det virkede godt. Spædede til med ca 2 dl mælk for at det ikke blev for tykt. HamSelv - 2010-05-17 16:02:35 Tænkte det samme med den fløde, gav det et forsøg, men det mislykkedes. Kunne være rart at vide hvor meget 1 fløde er, tror det er en udmærket ret ellers Mark - 2010-05-16 17:08:12 Interessant - 1 fløde.. Det kan være alt fra 1 dl til 1 liter, gad vide hvad der menes? Maria - 2009-10-19 15:12:28 Også rigtig godt med lidt rød peber i K-8260 - 2008-11-24 15:55:21 Den er rigtig god!! Nem og lækker aftensmad med pasta som tilbehør mamma mia!!! c",) Stine - 2008-06-26 13:53:50 en rigtig lækker opskrift. Kan kun anbefales. Natasha - 2008-01-07 22:39:02 en super god opskrift, som smager rigtig lækkert, der er ikke noget at klage over Per - 2006-12-05 22:31:20 Syntes porerne skal have lov til at "koge" en 5-10 minutter i saucen inden servering. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne