Kalkun med ost og pasta

Kalkun med ost og pasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunstrimler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Kalkun med ost og pasta, billede 4 Kalkun med ost og pasta, billede 1 Kalkun med ost og pasta, billede 2 Kalkun med ost og pasta, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
5-600 g.kalkun/kylling strimler
1 spsk.olie eller smør
 
200 g.flødeost til madlavning.evt philadelphia eller lignene.
1 fløde
 
4 porrer
4 tsk.karry (mere efter smag)
 salt
 peber
 
 Pasta (efter egen smag, alt kan bruges)
 
Opskrift:
Start med at stege strimlerne af kød til de er næsten gennemstegt.

Tilsæt derefter osten, når den er smeltet tilsættes fløden i langsomt du behøver ikke at bruge det hele men der skal bare være en god konsistens lidt cremet.

Tilsæt porrer, karry, salt og peber (ikke for meget salt da madlavningsosten har meget i i forvejen så pas på).

Kog pastaen og server med sovsen.

Nydes med kold hvidvin.

Tips:

Du kan også putte nogle grønne og røde tern peber i, det er også godt.





karakterer:
Opskriften er vist 61480 gange,
og udskrevet 1826 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (148 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-10-19 09:38:05
Fløden kan med fordel skiftes ud med vand, og prøv at svitse nogle bacontern i retten. Brug en light flødeost, og du har en mere fedtfattig ret.

  -   2010-05-23 19:23:29
Jeg gav den en kvart liter, og det virkede godt. Spædede til med ca 2 dl mælk for at det ikke blev for tykt.

  -   2010-05-17 16:02:35
Tænkte det samme med den fløde, gav det et forsøg, men det mislykkedes. Kunne være rart at vide hvor meget 1 fløde er, tror det er en udmærket ret ellers

  -   2010-05-16 17:08:12
Interessant - 1 fløde.. Det kan være alt fra 1 dl til 1 liter, gad vide hvad der menes?

  -   2009-10-19 15:12:28
Også rigtig godt med lidt rød peber i

  -   2008-11-24 15:55:21
Den er rigtig god!! Nem og lækker aftensmad med pasta som tilbehør mamma mia!!! c",)

  -   2008-06-26 13:53:50
en rigtig lækker opskrift. Kan kun anbefales.

  -   2008-01-07 22:39:02
en super god opskrift, som smager rigtig lækkert, der er ikke noget at klage over

  -   2006-12-05 22:31:20
Syntes porerne skal have lov til at "koge" en 5-10 minutter i saucen inden servering.