Kalkun i tomat
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern Indsendt : |
|
|
Rist kødet i smør og krydr med salt og peber. Hæld tomatsaften over. Skyl courgetten og skær den i mindre stykker. Bland courgetten med kødet, rør godt rundt og læg låg på. Lad retten simre i 40 minutter, smag til med presset hvidløg og drys med hakket persille.
Serveres med den nykogte pasta. |
|
Opskriften er vist 9764 gange,
og udskrevet 178 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.9 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne