Braiseret kalkunkølle med bulgur og grønt
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunkølle Indsendt : |
|
|
Kalkunkøllen fyldes med oregano og snøres op. Steges i gryde sammen med hvidløg, laurbærblad og peberkorn. Når køllen er gyldenbrun på alle sider tages den op af gryden og lægges i ildfast fad sammen med hvidløg, peberkorn og laurbærblad. Tilsæt ca. 1½ dl vand i bunden af fadet. Køllen steges videre i ovn ca. 40-45 min. I gryden tilsættes grøntsager, tomatsaft, bouillon og bulgur og dette koges ved svag varme i ca. 20 minutter. Smag til med salt og peber. Kødet tages ud og serveres sammen med bulgur og grønt.
|
|
Opskriften er vist 11099 gange,
og udskrevet 222 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Vivi - 2007-01-07 18:28:37 Bulgur, det er ikke lige min hofret, men det er jo sundt så jeg ville lige prøve, det er den bedste ret med bulgur jeg nogensinde har prøvet og nu får vi den jævnligt og gerne med masser af rodfrugter og man savner ikke sauce til. Prøv den. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne