Braiseret kalkunbryst med rosmarin
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Fedtfattig opskrift Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kalkunbrystet krydres med salt og peber og brunes i smørret i bunden af en gryde. Brystet tages op.
Gulerødder i skiver og rødløg i halve skiver sauteres i gryden. Kalkunbrystet lægges tilbage i gryden og vandet og rosmarinen tilsættes. Det hele braiseres under låg ca. 20 minutter. Brystet tages op og holdes lunt. Fonden med grøntsager smages til med salt og peber og jævnes med en smørbolle. Brystet skæres i skiver og anrettes i et fad oven på grøntsagerne. Serveres med pillekartofler drysset med persille. |
|
Opskriften er vist 89700 gange,
og udskrevet 1823 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne