Kalkun i ingefær
Hovedingrediens : Kalkun - Diverse kalkun Indsendt : Red : |
|
|
Chili renses for korn og hakkes fint. Forårsløgene renses og hakkes fint. Porrerne renses, sk&ygrave;lles og skæres i aflange skiver. Ingefæren skrælles og rives fint. Bacon svitses, kalkun kommer i lidt efter. Karry og gurkemeje svitses med. Porrerne svitses i en gryde for sig. Tilsæt forårsløg og chili, som svitses med kødet. Tilsæt derefter 6 dl. bouillon, ingefær, salt og peber. Resten af bouillonen røres med maizena og tilsættes resten. Koges i et par minutter. Til sidst vendes porrerne i retten.
Evt. med ris. |
|
Opskriften er vist 12248 gange,
og udskrevet 263 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne