Kalkun i basilikum

Kalkun i basilikum, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.kalkunbryst
1 dl.hvidvin
100 g.smør
4 kvistebasilikum
4 bladeSavoykål, 0.5 x 4 cm
2 skalotteløg, groft hakket
100 g.gulerødder, i julienne
1 pindcitrongræs, let knust
50 g.courgette, i julienne
50 g.porre, i julienne
2 dl.Ananasjuice
0.5 dl.kokosmælk
0.5 dl.eddike
0.5 dl.kokosmælk
5 dl.hønsebouillon
1 spsk.tomatpure
2 spsk.Maizena til jævning
 salt
 peber
 soya
 
Opskrift:
Skyl, rens og skær grøntsagerne.

Hak basilikum og bland det med smørret.
Skær en lomme i kulkunbrystet og kom smørblandingen derind. Luk hullet til med en kødnål. Kalkunbrystet brunes på panden og kommes i stanniol med hvidvinen. Kom den i ovnen ved 175 grader i 8 min.

Svits grøntsagerne på panden ved høj varme, citron pinden kommes ved men tages op før servering. Kokosmælken, eddiken, ananassaften, bouillon og tomatpure koges og jævnes med maizena. Smages til med salt, peber og soya og evt. lidt hvidvin.

Tilbehør kogte ris.





karakterer:
Opskriften er vist 15082 gange,
og udskrevet 204 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvis kødet kun skal have 8 minutter, er det da råt indeni!!! Hvad mon det rigtige antal minutter er??