Kalkun i basilikum
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Indsendt : Red : |
|
|
Skyl, rens og skær grøntsagerne.
Hak basilikum og bland det med smørret. Skær en lomme i kulkunbrystet og kom smørblandingen derind. Luk hullet til med en kødnål. Kalkunbrystet brunes på panden og kommes i stanniol med hvidvinen. Kom den i ovnen ved 175 grader i 8 min. Svits grøntsagerne på panden ved høj varme, citron pinden kommes ved men tages op før servering. Kokosmælken, eddiken, ananassaften, bouillon og tomatpure koges og jævnes med maizena. Smages til med salt, peber og soya og evt. lidt hvidvin. Tilbehør kogte ris. |
|
Opskriften er vist 15079 gange,
og udskrevet 204 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Mona - 2005-01-01 01:01:01 Hvis kødet kun skal have 8 minutter, er det da råt indeni!!! Hvad mon det rigtige antal minutter er?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne