Hønsebouillon - Hønsefond
Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kyllingen kan koges hel eller delt i passende stykker.
Vand hældes over så det dækker og bringes i kog.
Gryden skummes grundigt inden de øvrige ingredienser tilsættes.
Rodfrugterne renses og skæres i grove stykker og tilsættes sammen med urterne og evt. mere vand og bringes igen i kog. Dæmp varmen og lad kyllingen simre til den er mør, 1-2 timer Kyllingen fiskes op og sættes til side. Si bouillonen gennem en sigtes og er nu klar til brug. Bouillonen kan sætte i køleskab og hvis det ønskes kan fedtet nemt skummes af, og hvis du hælder over i anden beholder ovenfra kan evt, bundfald nemt fjernes. Kyllingen afkøles helt eller delvist inden du piller kødet af benene. Både hønsebouillon og kyllingekød er fryseegnet. |
|
Opskriften er vist 26413 gange,
og udskrevet 239 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne