Kalkun i asparges
Hovedingrediens : Kalkun - Kogt/stegt kalkun Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Margarinen smeltes og melet kommes i til det er en jævning. Tilsæt fond og aspargesvand til det er godt tykt. Lad det koge op, derefter tilsættes aspargessnitter og kalkunkød. Koges yderligere et kvarter.
Serveres i tarteletter. |
|
Opskriften er vist 26714 gange,
og udskrevet 579 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.4 (25 stemmer) |
|
Kommentarer Thomas 6565 - 2009-01-05 18:48:33 Jeg elsker dem sdet smager så godt Tiiiiiine - 2005-01-01 01:01:01 Mmmmmm bare ikke bedre end dem min familie laver Carina!! - 2005-01-01 01:01:01 en superduper god opskrift.. og jeg elsker tarteletter!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne