Jettes karry kalkungryde
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern Indsendt : Red : |
|
|
Varm olien og kom karryen i, lad det bruse op. Brun kød og løg heri, lad det simre i 10 min. Tilsæt resten af ingredienserne og lad det simre i yderligere 7 min. Jævn derefter retten og smag til med salt, peber og muskatnød.
Serveres med løse ris og salat evt. flutes. |
|
Opskriften er vist 17402 gange,
og udskrevet 853 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne