Hvidløgsbarderet kalkunbryst
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær nogle snit i kalkunbrystet. Placer hvidløg, bacon, soltørrede tomater og basilikum i snittene. Brun kalkunbrystet ved 225 grader C. alm. ovn i ca 15 minutter.
Skru ovnen ned til 180 grader C. alm. ovn, tilsæt bouillonen og lad kalkunbrystet stege i 35-40 minutter. Hæld bouillon over stegen med jævne mellemrum. Når der er 10 min tilbage af stegetiden tilsættes de hakkede tomater, piskefløden og der krydres med salt og peber. Tag stegen op og lad den hvile i 10 minutter. Imens blendes saucen med en stavblender, og varmes igennem. |
|
Opskriften er vist 69967 gange,
og udskrevet 2933 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (49 stemmer) |
|
Kommentarer martin carretero - 2013-09-25 12:27:46 vil foreslå at komme bacon rundt om kalkunbrystet istedet så den derved beholder saftigheden. Og så vil jeg foreslå frisk pasta istedet. Mia - 2008-08-04 10:21:33 Det var det absolut bedste kalkunbryst jeg kan mindes jeg har fået... Synes at kødet ofte bliver så tørt, kedeligt og smagsløs, men med denne opskrift smager det faktisk ganske fortrinligt. Udover basilikum, brugte jeg en krydderiblanding fra Santa Maria der vist hedder Texas og da kødet var lagt til hvile og sovsen var blendet tilføjede jeg en god klat philidelfia ost med urter. Det synes vi var rigtig godt og det er i hvert fald ikke sidste gang vi laver denner ret... Mette - 2008-04-27 13:39:16 Fantastisk lækker kalkunbryst. Dog skal man være obs på saucen, vi fik den til at smage af noget ved hjælp af creme fine og stegesky. God fornøjelse, kan KUN anbefales Nina - 2007-02-26 17:26:59 Rigtig godt kød, men sovsen smager ikke af ret meget. Lisbet P. - 2005-01-01 01:01:01 Supergod opskrift - har brugt den flere gange ved gæstemiddage Annette >Andersen - 2005-01-01 01:01:01 Det er en super god opskrift. Har benyttet den til dåb, med succes! Bente - 2005-01-01 01:01:01 Tilbehør: Ris, Flutês og salat Lone Christensen - 2005-01-01 01:01:01 Hvad er tilbehørret ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne