Grøn paté med kalkun

Grøn paté med kalkun, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

PålægRet : Pålæg - Pate

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.kalkunschnitzler
0.5 citron saft heraf
 peber
500 g.hakket kalv og/eller hakket flæsk (ca. 10% fedt)
2 skiversandwichbrød uden skorpe
1.5 dl.letmælk
1 æg
1.5 tsk.salt
 peber
1 pk.bl. frosne krydderurter og 1 pk. frosset purløg eller 4 spsk. bl. friske krydderurter, f.eks. persille, purløg og kørvel
1 tsk.olie til formen
3-4 tynde skiver bacon
 
 
Opskrift:
Skær kalkunschitzlerne i fingertykke strimler, og lad dem trække med citronsaft og peber.

Rør imens farsen:
Smuldr brødet, og hæld mælken over. Når brødet er blødt, røres æg, kød, salt, peber og krydderurterne i. Smør en form på 1 liter med lidt olie. Kom halvdelen af farsen i. Tryk kalkunstrimlerne ned, og dæk med resten af farsen. Læg baconskiverne ovenpå, og dæk med alufolie.

Bag patéen på nederste ovnrille 1 time ved 170°. Læg et pres over, og stil den koldt til næste dag. Smager bedst kold, men kan også spises varm.

Serveres med Pastasalat med solsikkeskud og brød.





karakterer:
Opskriften er vist 13289 gange,
og udskrevet 349 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu