Grøn pasta med kalkun og svampe
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern Indsendt : Red : |
|
|
Svits løg, hvidløg og bacon i smørret, i ca. 1 minut. Tilsæt champignoner og rosmarin, og svits det med i ca. 8 minutter. Tilsæt salt og peber. Hæld blandingen i en stor skål.
Del kødet i 2 portioner og svits hver portion for sig i gyldent smør i gryden i ca. 2 minutter. Bland kødet med løg og champignoner. Bring vand og salt i kog. Kom pastaen i og lad den koge i ca. 3 minutter. Hæld pastaen i en sigte, og skyld den med koldt vand. Læg lagvis og i nævnte rækkefølge- svampeblanding, pasta og Mornaysauce i 2 smurte ovnfaste fade Drys med ost og bag fadene midt i ovnen. Bagetid ca. 30 minutter. ved 225 grader C. Tilbehør: Grøn salat og et godt glas rødvin. |
|
Opskriften er vist 12813 gange,
og udskrevet 394 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer tove - 2005-01-01 01:01:01 hvor mange er retten til? Min vurdering er ca. 8 personer Anja - 2005-01-01 01:01:01 En rigtig god ret som kan spises mange aftener selv dagen efter :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne