Fyldt kalkunschnitzel
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Champignonerne (Store) deles i hatte og stokke. (stokkene bruges til fyldet) + 4 hatte
Til fyldet dampes det finthakkede skalotteløg, fintskårne champignonstokke og hakkede hatte, revet ingefær og peberfrugt i små tern ca. 5 min. i smør i en gryde. Tilsæt salt, peber og rasp og afkøl blandingen. Bank kalkunschnitzlerne (4 stk.) flade. Fordel fyldet på den ene halvdel af schnitzlerne og fold den anden over. Hold den fast med tandstikkere. Skær champignonhatte og peberfrugter i strimler. Rist dem på panden i smør og hæld dem over i en skål. Steg schnitzlerne i 2 min. på hver side i smør og olie. Hæld soyasauce og bouillon ved og kog sagte i 5 min under låg. Tag schnitzlerne op, rør majsjævningen i skyen og smag til med salt og peber. Si saucen og tilsæt champignon og peberfrugt. Anret de fyldte schnitzler på et fad med saucen. Serveres med løse ris eller pasta. |
|
Opskriften er vist 31730 gange,
og udskrevet 587 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne