Fyldt kalkunbryst med grøntsager

Fyldt kalkunbryst med grøntsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Fyldt kalkunbryst med grøntsager, billede 4 Fyldt kalkunbryst med grøntsager, billede 1 Fyldt kalkunbryst med grøntsager, billede 2 Fyldt kalkunbryst med grøntsager, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 gram Kalkunbryst
3 spsk. Kapers 1 spsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
1 Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
12 Oliven. sorte. uden sten. i saltlage
100 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
Oregano, frisk
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 dl. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
1000 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   
Opskrift:
Kalkunbrystet skæres i 4 tykke skiver. Hvert stykke kalkunbryst snittes i siden, så der dannes en lomme.

Smør røres blødt og blandes med kapers, hakket skalotteløg, hakkede oliven, hakkede friske krydderurter og hakkede champignon. Fyldet lægges ind i lommerne, der lukkes med en kødnål.

Steges i smør på begge sider. Krydres med salt og peber. Vin hældes over og skyen tilsættes fløde og evt. lidt jævning. Steges i alt 20 minutter under låg.

Serveres med årstidens grøntsager.





karakterer:
Opskriften er vist 100253 gange,
og udskrevet 6923 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 12600 (3000 kcal)
KJ pr. Pers. 3150 (750 kcal)
Vægt ialt 2502 gram
Vægt pr. Pers. 625 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 503 KJ (119 kcal)
Protein 8.1 gram
Fedt 5.5 gram
Kulhydrat 7.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu