Chop Suey med kalkun
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunstrimler Oprindelsesland : Kina Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær kødet i meget tynde strimler.
Rist først kødet i olien i en wok eller dyb pande, derefter porrer, forårsløg, blegselleri og gulerødder. Kom frisk ingefær i sammen med bouillon og soyasovs. Lad det snurre færdigt ca. 10 minutter, grøntsagerne skal stadig være sprøde. Server løse ris til retten. |
|
Opskriften er vist 43236 gange,
og udskrevet 1490 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Mig! - 2009-08-17 09:05:05 Det ser lækkert ud! :D Julie - 2005-01-01 01:01:01 lyder godt- smager godt- ser godt ud!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne