Kalkunmedaljoner
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunmedaljon Indsendt : Red : |
|
|
Spinaten sættes over ved svag varme tilsat piskefløde, salt og peber. Medaljonerne svøbes i et baconstykke, der fastsættes med kødpind (alt. tandstik eller spidset tændstik). Medaljonerne brunes på alle sider i olie, der krydres med peber (ej salt). Den resterende bacon hakkes og brunes sammen med hakkede champignon og tomater i olie. Blandingen lægges i bunden af et ikke smurt ildfast fad, og medaljonerne lægges ovenpå. Ca. 25 min i ovn ved 200 grader. Spinaten varmes helt igennem inden servering - tilsæt evt smør. Denne ret egner sig godt til gæster, dels fordi den er god, dels fordi den kan tilberedes i forvejen.
|
|
Opskriften er vist 15893 gange,
og udskrevet 291 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Lars Solhøj Hansen - 2021-04-08 12:19:44 Undskyld, men hvor sidder mørbraden på en kalkun ? mvh Lars |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne