Kalkunstrimler i wok
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunstrimler Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Marinade:
Bland honning, ingefær, sojasauce, salt og peber i en plasticpose egnet til madlavning. Kom kalkunstrimlerne i posen og luk den. Vend godt rundt og lad kødet marinere i køleskabet i ca. 40 min. Varm olien ved kraftig varme i en wok og svits kødet med marinade i ca. 3 min. Hæld bambusskudene til afdrypning i en sigte. Kom bambusskud, squash, tomatsauce og salt i wokken og varm retten igennem i ca. 4 min. Nudler: Kom imens nudlerne i en stor gryde med kogende vand tilsat salt. Efter ca. 4 min. under omrøring er nudlerne "løst op" og møre uden at være bløde. Lad dem dryppe af i en sigte. Vend de nykogte nudler og kinakålen sammen med de svitsede grønsager og kød i den varme wok. Smag til og server straks. |
|
Opskriften er vist 40396 gange,
og udskrevet 790 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (29 stemmer) |
|
Kommentarer Maria - 2009-03-25 14:18:40 Synes retten mangler lidt farve, den ser lidt kedelig ud. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne