Kalkunstrimler i wok

Kalkunstrimler i wok, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunstrimler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Kalkunstrimler i wok, billede 4 Kalkunstrimler i wok, billede 1 Kalkunstrimler i wok, billede 2 Kalkunstrimler i wok, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Marinade
1 tsk.akaciehonning
1 tsk.fintrevet, frisk ingefær
1 spsk.sojasauce, fx mushroom
0.25 tsk.fint salt
 friskkværnet peber
 
600 g.kalkunbryst i strimler
1 spsk.solsikkeolie
 
200 g.bambusskud
350 g.squash i tern
 dl.hvid mælkesauce 5%
1 spsk.Tomatpure, koncentreret
0.5 tsk.tørret basilikum
1 tsk.groft salt
 
 Nudler
400 g.tørrede ægnudler
3 l.vand
½ spsk.groft salt
500 g.fintstrimlet kinakål
 
 Pynt:
 Brøndkarse
 
 Tilbehør:
150 g.groft brød
 
Opskrift:
Marinade:
Bland honning, ingefær, sojasauce, salt og peber i en plasticpose egnet til madlavning. Kom kalkunstrimlerne i posen og luk den. Vend godt rundt og lad kødet marinere i køleskabet i ca. 40 min.

Varm olien ved kraftig varme i en wok og svits kødet med marinade i ca. 3 min.

Hæld bambusskudene til afdrypning i en sigte. Kom bambusskud, squash, tomatsauce og salt i wokken og varm retten igennem i ca. 4 min.

Nudler:
Kom imens nudlerne i en stor gryde med kogende vand tilsat salt. Efter ca. 4 min. under omrøring er nudlerne "løst op" og møre uden at være bløde. Lad dem dryppe af i en sigte. Vend de nykogte nudler og kinakålen sammen med de svitsede grønsager og kød i den varme wok. Smag til og server straks.





karakterer:
Opskriften er vist 40339 gange,
og udskrevet 790 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (29 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-03-25 14:18:40
Synes retten mangler lidt farve, den ser lidt kedelig ud.