Vandbakkelser 02
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Fedtstoffet smeltes, afbages med det sigtede mel, hvorefter det kogende vand tilsættes.
Når afbagningen slipper skeen, fjernes gryden fra varmen, salt og æggene røres i et ad gangen (hvide og blomme sammenpiskes, inden de hældes i den varme dej, man risikerer da ikke at hviden løber sammen).
Når dejen er rørt godt i ca. 20 minutter efter at det sidste æg er tilsat, kan vandbakkelserne sættes på en smurt plade med ske eller gennem kræmmerhus, evt. sprøjtepose.
Bages i små smurte forme.
Vandbakkelser kan anvendes som dessert fyldte med creme eller flødeskum og glaseres med overtrækschokolader eller vandglasur. Vandbakkelser kan fyldes med stuvning, f.eks. spinat eller ærtepure og garneres om stege eller serveres til supper. Alt, hvad man vil fylde i vandbakkelser, bør først fyldes i et kræmmerhus. Lavet af stift papir, hvoraf man har klippet en spids. Kræmmerhuses stikkes ind i vandbakkelsernes ene side, og disse fyldes nu. |
|
Opskriften er vist 47227 gange,
og udskrevet 863 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (13 stemmer) |
|
Kommentarer mig - 2016-06-25 09:12:46 der er ikke vis at mel skal i Pia Nyegaard - 2015-09-17 20:22:59 Bliver altid gode.. gitte - 2011-03-01 14:19:29 meget tynd måske kun 4 æg så mangler der bagetid og grader vi prøve igen senere hilsen Gitte emma - 2010-02-07 13:51:23 den er ikke god den er tynd :-( Bettina - 2008-11-13 09:05:10 Vandbakkelsen skal bage i 20-30 min. måske lidt minder. ved 200 grader. men skal kigge til den ofte og tage den ud når den er gyldenbrun. Det er vigtigt at man ikke åbner oven for tidligt da den så falder sammen. jeanette - 2007-01-24 09:11:26 hvor længe skal vandbakkelserne bages og ved antal grader? pjuske - 2005-01-01 01:01:01 hvad med bagetid? Lene - 2005-01-01 01:01:01 Rigtig god opskrift! Måske lidt fed hvis man bruger flødeskum eller lig. men kan bestemt andbefales! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne