Fløjter
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : |
|
|
Ægget og det sigtede flormelis røres hvidt.
Det sigtede mel tilsættes tillige med så meget vand, at dejen let kan stryges ud på en smurt plade i små firkantede kager.
Disse bages derefter i en meget varm ovn og rulles, mens de endnu er varme, om en tynd stok.
Den ene ende af fløjten kan før anretningen dyppes i overtrækschokolade eller kakaoglasur og skoldede, smuttede, hakkede mandler eller kokosmel. |
|
Opskriften er vist 12830 gange,
og udskrevet 151 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne