Kongeruller
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : |
|
|
Dejen
Æggene piskes hvide med sukkeret, hvorefter det sigtede mel irøres, de skoldede, smuttede og finthakkede mandler tilsættes. Til sidst tilsættes så meget koldt vand at dejen får en passende konsistens. På en smurt plade, let opvarmet, afsættes kvadrater på ca. 7 cm. disse må med ske eller paletkniv udsmøres i et tyndt lag. Bages lysebrune og rulles mens de endnu er varme over en stok. Når de er kolde, glaseres de med chokolade- eller kakaoglasur og fyldes med flødeskum. |
|
Opskriften er vist 13689 gange,
og udskrevet 192 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne