Kræmmerhuse 02
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Dejen:
Æggene piskes hvide med sukkeret, hvorefter det sigtede mel irøres. Til sidst tilsættes så meget koldt vand at dejen får en passende konsistens. På en smurt plade, let opvarmet, afsættes runde eller ovale kager, disse må med ske eller paletkniv udsmøres i et tyndt lag. Bages straks i alm. ovn. Mens kagerne endnu står på pladen i ovnen, løsnes de med en kniv og formes til kræmmerhuse, som derefter stilles i en flaskehals for bedre at beholde kræmmerhusformen. Ved anretningen kan i hvert kræmmerhus lægges lidt flødeskum og syltede jordbær. |
|
Opskriften er vist 17813 gange,
og udskrevet 255 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne