Petit-fours
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Masse og sukker æltes sammen, margarinen tilsættes lidt efter lidt. Derefter æltes det godt sammen og æggene tilsættes et af gangen. Når to af æggene er kommet i, tilsættes melet, herefter tilsættes resten af æggene.
Bradepanden fores med bagepapir og massen smøres ud i et jævnt lag à ca. 1cm. tykkelse. Bages ved 180° C i ca. 20 min. Efter afkøling deles bunden på midten og smøres sammen med abrikosmarmelade. Skæres ud i små firkanter eller trekanter eller de stikkes ud med en rund eller en hjerteudstikker. Kagerne er nu klar til at overtrække i chokolade eller glassere med glasur. |
|
Opskriften er vist 30491 gange,
og udskrevet 438 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne