Isbrød
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Hviderne halvpiskes, mandlerne males meget fint med eller uden skal, hjortetaksalt sigtes sammen med flormelis.
Alt sammenæltes og formes gennem kødhakkemaskinen i lange stænger.
Bages ved svag varme. |
|
Opskriften er vist 12670 gange,
og udskrevet 124 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne