Chokoladekranse
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : |
|
|
Flormelis, hjortetaksalt og kakao sigtes sammen.
Æggehviderne røres hermed, og når dejen bliver stiv, æltes resten af sukkeret i sammen med mandlerne, som i forvejen er smuttede og finthakkede.
Formes som vanillekranse og bages ved svag varme. |
|
Opskriften er vist 12320 gange,
og udskrevet 161 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne