Marengs bund/kys

Marengs bund/kys, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
KagerRet : Kager - Marengs

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Marengs bund/kys, billede 4 Marengs bund/kys, billede 1 Marengs bund/kys, billede 2 Marengs bund/kys, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 Æggehvider 1 æggehvide ca 30 gram
250 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 spsk. Eddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Alt sammenblandes og røres i ca 20 minutter. Indtil marengsmassen er sej.

Denne opskrift egner sig både til marengs og marengslagkage.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Marengs kys

karakterer:
Opskriften er vist 128310 gange,
og udskrevet 1202 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.1    (57 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 4379 (1042 kcal)
KJ pr. Portion 4379 (1042 kcal)
Vægt ialt 325 gram
Vægt pr. Portion 325 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1347 KJ (320 kcal)
Protein 2.0 gram
Fedt 0.0 gram
Kulhydrat 77.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-04-23 13:21:42
Den blev jo altså alt for sød... må nok redusere lidt på alt det sukker...Ellers blev den fin nok..

  -   2015-06-30 11:48:49
Den er god med en lille tsk vanilljesukker

  -   2014-08-23 11:19:44
Hvorfor står der ikke noget om hvor lang tid den skal bages i

  -   2014-02-18 21:13:33
1 time ved 120 grader C passede fint til marengskyssene, men bunden skulle have noget længere tid.

  -   2010-04-30 12:36:59
´De skal cirka have en time i en lunken ovn på 100 grader :)

  -   2005-01-01 01:01:01
en god opskrift. Eddiken gør at hviderne bliver hurtigere stive, og kagerne hilder faconen under bagningen

  -   2005-01-01 01:01:01
hvad skal eddiken gøre godt for? synes der lugter af æg når jeg "bager" dem

  -   2005-01-01 01:01:01
En marengs skal tørres ved lav varme 120-150 grader i ca. 1 time