Marengs
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : Red : |
|
|
Æggehviderne piskes stive, hvorefter sukkeret irøres lidt efter lidt under stadig piskning.
Skålen med æggehvidemassen stilles nu i vandbad (gryde med kogende vand), heri piskes marengsmassen ca 10 minutter.
Sættes gennem sprøjtepose på smurt plade i små toppe, der bages ved svag varme, ca 100 grader. Eller anvendes som låg eller pynt til kager. |
|
Opskriften er vist 47750 gange,
og udskrevet 371 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (27 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne