Marengs

Marengs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KagerRet : Kager - Marengs

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 æggehvider
150 g.sigtet flormelis
 
Opskrift:
Æggehviderne piskes stive, hvorefter sukkeret irøres lidt efter lidt under stadig piskning. Skålen med æggehvidemassen stilles nu i vandbad (gryde med kogende vand), heri piskes marengsmassen ca 10 minutter.

Sættes gennem sprøjtepose på smurt plade i små toppe, der bages ved svag varme, ca 100 grader.

Eller anvendes som låg eller pynt til kager.





karakterer:
Opskriften er vist 47750 gange,
og udskrevet 371 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (27 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu