Rugkiks
Hovedingrediens : Mel - Rugmel Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Tørdelene blandes sammen.
Fedtstoffet smuldres heri, hvorefter alt sammenæltes med fløde.
Efter ca 30 minutters afkøling kan dejen udrulles i en tynd plade, der prikkes med gaffel, skæres i firkanter eller udstikkes med en kolonneform.
Kiksene stilles på en smurt plade og bages ensartede lysebrune ved jævn varme.
Kommen kan stødes og æltes i dejen eller strøs på kiksene.
|
|
Opskriften er vist 19857 gange,
og udskrevet 386 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (6 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-02-13 18:20:14 Bagetemperatur: Jævn varme = 190-170 grader C (se teknik\ ovntemperatur). Bagetid: Til de er ensartede lysebrune. xxx - 2005-01-01 01:01:01 Det kunne være meget rart hvis der stod bagetemperatur og bagetid |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne