Fastelavnsruller med pølser

Fastelavnsruller med pølser, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 stk.

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

HøjtidFastelavn

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :      Red :
Fastelavnsruller med pølser, billede 4 Fastelavnsruller med pølser, billede 1 Fastelavnsruller med pølser, billede 2 Fastelavnsruller med pølser, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1.5 dl.håndvarmt vand
15 g.gær
0.5 tsk.salt
0.5 dl.olie
75 g.durummel
200 g.hvedemel
 
 Fyld:
8 pølser
8 skiveragurk i strimler
8 halverede cherrytomater
8 salatblade
8 spsk.hvidløgsdressing
8 halverede radiser
 
Opskrift:
Rør gær og vand sammen og tilsæt olie og salt. Kom durumhveden i, og rør godt. Ælt resten af melet i, til dejen er blank. Lad dejen hæve 1 time.

Del dejen i 8 stykker og rul dem ud til pandekager. Bag dem en ad gangen på en varm pande 2-3 min. Lad dem afkøle.

Kom fyldet i brødene og rul en serviet om hver.





karakterer:
Opskriften er vist 38459 gange,
og udskrevet 395 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
skide lækkert