Fastelavnsruller med pølser
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Højtid: Fastelavn Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rør gær og vand sammen og tilsæt olie og salt.
Kom durumhveden i, og rør godt. Ælt resten af melet i, til dejen er blank.
Lad dejen hæve 1 time.
Del dejen i 8 stykker og rul dem ud til pandekager. Bag dem en ad gangen på en varm pande 2-3 min. Lad dem afkøle. Kom fyldet i brødene og rul en serviet om hver. |
|
Opskriften er vist 38429 gange,
og udskrevet 395 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Svend H - 2005-01-01 01:01:01 skide lækkert |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne