Havrekiks 02
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Tørdelene sigtes sammen.
Fedtstoffet smuldres heri, hvorefter alt sammenæltes med mælk.
Efter ca 30 minutters afkøling kan dejen udrulles i en tynd plade, der prikkes med gaffel, skæres i firkanter eller udstikkes med en kolonneform.
Kiksene stilles på en smurt plade og bages ensartede lysebrune ved jævn varme.
|
|
Opskriften er vist 19584 gange,
og udskrevet 401 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (61 stemmer) |
|
Kommentarer Liv - 2014-08-09 10:41:59 Jævn varme? Mig - 2010-06-08 14:21:07 Hvorfor skal der svinefedt i??? anonym - 2008-06-29 08:15:14 det kunne godt være anført under hvilken temperatur kiksene skal "brunes". |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne